• Meer dan 200 producten van het merk van toonaangevende fabrikanten
  • Betalen op rekening mogelijk tot 2000 euro per bestelling

Jura D60 Koffiemachine

€ 788,00 *

Prijzen incl. btw

Klanten geven Etrona.nl een 9,4/10

Voor 13:00 besteld is binnen 2 werkdagen in huis.

  • D60

Strak design voor de esthetische koffieliefhebber, dat is de Jura D60 volautomaat. Geniet van...meer
Productinformatie "Jura D60 Koffiemachine"

Strak design voor de esthetische koffieliefhebber, dat is de Jura D60 volautomaat. Geniet van twee heerlijke espresso’s per zetbeurt of zet een romige melkvariatie, waarbij je met de draaiknop zelf de grootte van je melkwolkje in de hand hebt.

Eenvoud siert de volautomaat
Je zet in een mum van tijd het perfecte kopje koffie met de D60 volautomatische espressomachine van Jura. Het intuïtief bedieningssysteem is makkelijk te begrijpen en te bewerken zodat jij geniet van zes verschillende koffiespecialiteiten van de beste barista-kwaliteit.

Melkvariaties in een knopomdraai 
Wil jij je espresso omtoveren tot een volle, romige cappuccino of latte macchiato? Met het Easy Cappuccino-systeem met draaiknop bepaal je zelf de hoeveelheid melk die jij aan je koffiespecialiteit toevoegt. Even geen koffie? Ook een kopje verse gemberthee behoort tot de opties met de heetwaterfunctie op deze volautomaat.

Koffie als in je favoriete koffietentje 
Hoe zorgt deze Jura nu dat dat heerlijk rijke bouquet aan koffiearoma’s jouw kopje en uiteindelijk jouw mond bereiken? Allereerst met de AromaG2-molen, die met de speciaal ontworpen snijhoeken de koffiebonen keer op keer vers, snel en constant in de ideale fijnheid vermaalt. Daarnaast zorgt het pulserend extractieproces, waarbij er al een klein beetje water door de bonen gaat voordat de hele kop gezet wordt, dat het water alle smaak uit de koffie opneemt en naar jouw kopje transporteert.

Onderhoud
CLAROS waterfilters beschermen de volautomaat tegen kalk. Daarnaast wordt het water van stoffen ontdaan die afbreuk doen aan de smaak en de geur van je koffie. Met het intelligente watersysteem in de Jura volautomaat worden de filters automatisch gedetecteerd. Zodra de filter aan vervanging toe is, geeft de volautomaat een melding.

  • Zet 2 espresso of koffie per zetbeurt
  • Met intuïtief tekstdisplay en Easy Cappuccino-systeem met draaiknop
  • 7 individueel programmeerbare koffiespecialiteiten
  • Bepaal zelf de temperatuur, hoeveelheid water of melk en koffiesterkte
  • Met CLARIS Smart waterfilter en automatisch spoel-/reinigings- en ontkalkingsprogramma

 

Verdere links naar "Jura D60 Koffiemachine"
Laatst bekeken