• Meer dan 200 producten van het merk van toonaangevende fabrikanten
  • Betalen op rekening mogelijk tot 2000 euro per bestelling

Jura E8 Chrome Koffiemachine (2018)

€ 1.298,00 *

Prijzen incl. btw

Klanten geven Etrona.nl een 9,4/10

Leveringstijd 1 Werkdagen

  • E8Chrome

Cappuccino, Flat White & Latte Macchiato met één druk op de knop De nieuwe E-serie van JURA...meer
Productinformatie "Jura E8 Chrome Koffiemachine (2018)"

Cappuccino, Flat White & Latte Macchiato met één druk op de knop De nieuwe E-serie van JURA betekent in ieder opzicht een revolutie voor koffiegenot. Het bereidingsproces voor espresso is volledig geperfectioneerd. Een wereldprimeur, het extractieproces (Pulserend Extractie Proces, P.E.P.©), optimaliseert de extractietijd en garandeert ook bij korte koffiespecialiteiten een maximum aan aroma.

De meest succesvolle volautomatische koffiemachine van JURA is nu nog eenvoudiger te gebruiken, biedt nog meer specialiteiten en is mooier dan ooit. De E8 is voorzien van de nieuwste JURA-technologieën waarmee een indrukwekkend scala aan koffiespecialiteiten kan worden bereid. Met één druk op de knop.

Met de One-Touch Cappuccino-functie worden trendy specialiteiten zoals latte macchiato, flat white en cappuccino bereid. Het Pulse Extraction Process (P.E.P.®) zorgt voor optimale extractietijd van korte koffiespecialiteiten, waardoor optimaal aroma gegarandeerd is.
CLARIS Smart biedt zuiver water voor een pure smaak. Nooit was het filtergebruik zo eenvoudig: het Intelligent Water System (I.W.S.®) detecteert het filter automatisch.

Eenvoudig en snel je favoriete koffiespecialiteit!
De E8 is de ideale koffiemachine voor mensen die snel van hun favoriete koffiespecialiteit willen gaan genieten. Dankzij de moderne TFT-kleurendisplay spreekt de bediening voor zich. Met de bedieningstoetsen kan een keuze worden gemaakt uit 12 koffiespecialiteiten, te weten: klassiekers zoals espresso en koffie maar ook trendy specialiteiten zoals latte macchiato, flat white en cappuccino. Met één druk op de knop wordt de gekozen koffiespecialiteit bereid! Zonder dat het kopje verplaatst hoeft te worden. De E8 kan zelfs twee espresso’s of twee koffie tegelijk bereiden. Gemakkelijk is ook dat de watertank toegankelijk is vanaf de voorzijde en een capaciteit heeft van 1,9 liter. Ook het bonenreservoir (met speciaal aromabeschermdeksel) is groot: het heeft een capaciteit van 280 gram.

Bediening ook mogelijk via de JURA Coffee App!
Om de bediening van de koffievolautomaten nog eenvoudiger te maken heeft JURA de JURA Coffee App ontwikkeld. Met deze app – die op diverse JURA-koffiemachines toepasbaar is, ook op de E8 – kan men via de tablet de koffiemachine bedienen en het gebruik ervan individualiseren. Bij alle koffiespecialiteiten kunnen bijvoorbeeld hoeveelheid, sterkte en temperatuur individueel geprogrammeerd worden. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

  • 50% meer specialiteiten met één druk op de knop

  • Profi-uitloop (chroom) voor microschuim G2 voor vederlicht melkschuim en warme melk

  • Aroma G3 molen en Pulse Extraction Process (P.E.P.®) voor optimale koffiekwaliteit

  • Bedieningsconcept met TFT-kleurendisplay aan voorzijde van de machine

  • Smart Connect

Inhoud waterreservoir 1,9 Liter
Bonenreservoir met aroma beschermdeksel  280 gr
Spanning 230V
Vermogen  1450 W 
Gewicht  9,6 kg 
Afmeting (bxhxd) 28x35,1x43,9 cm
Kleur Chroom
Garantie 25 Maanden
Verdere links naar "Jura E8 Chrome Koffiemachine (2018)"
Laatst bekeken